SOCIAL MEDIA

11. dubna 2016

Food Diary




Ahoooj, dnes pro Vás nemám recept, ale pár foteček bašty, které jsem v poslední době zase posbírala. Snad se budou líbit a třeba se necháte něčím inspirovat.

Jídlu zdar!





Ikea dezerty jsou hřích!



Indický stánek v ostravském Avionu můžu strašně doporučit!



Tady se dělala zeleninová polívčička.



Opět indické jídlo v Ostravě.



A tady už jsem se do indické kuchyně pustila sama - rybí kari s citronovou rýží.



Rýže s brokolicí, kari tofu a polníček.



Žitné těstoviny s brokolicí a sýrem cottage.



Pomazánky z červené řepy a máslové dýně.



Asijský týden v Lidlu patří k mým oblíbeným, už aby byl zas!



Polévka z pečeného květáku a česneku s restovaným žampionem.



Ryba Mahi Mahi s omáčkou z pečených paprik a rýží ve zlínském Flip Clubu.



Dorty, které jsem pekla na sestřiny a babiččiny narozeniny.



Zdravé jednohubkyyy. Jen jich nesmíte sníst 20 jako já :D



Nádherná papája :)



Opět jeden z mých miš maš obědů - hlívový šmakoun, brokolice, vajíčko a zeleninka.



Grilovaný hermelín s bramborovou kaší a hruškou pošírovanou v červeném víně v rožnovské Brasserii Avion. Dlouho jsem neměla něco tak dobrého :)



Cizrnový salátek s polníčkem, rajčátky, avokádem a lněným semínkem.



Penne s cizrnou, hráškem, balkánským sýrem a polníčkem.



Teplý fenyklový salát s cizrnou a žampiony.



Šoulet s brokolicí.



Asijské skleněné nudle se zeleninou.



Bulgur s červenou quinoou. polníčkem a rajčátky.



Polévky v olomouckém Cafe Factory.



Sobotní ponákupová oběd v olomouckém Cafe Factory v Šantovce.



Zapečený camembert s brusinkami a listovým salátem.



Sladká tečka na konec. Mrkváč a mascarpone s malinami. Celkem čuňárna, stydím se :D




Pokud chcete vidět více fotek především z mé kuchyně, mrkněte na můj instagram @bara.broccoli :)

Mějte se krásně! :*

4 komentáře :